Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Kompis sökes

2013-03-19 19:21 #0 av: L8P8

Vi har en tvåårig snäll kastrerad CRX-kille som vill ha en kompis. Vi söker en CRX el DRX mellan 0-4 år (helst) som kan tänka sig att få gå ut tillsammans med vår katt när vi är på landet varannan vecka vår-höst samt hela somrarna (kattlucka). Resten av tiden bor vi i stor lägenhet utanför Stockholm. Vi har stor kattvana.

Mvh/Lotta och Roger

Anmäl
2013-03-19 21:23 #1 av: nakenkatt

jag har fina crx pojkar lev klara ca första maj,men tyvärr vill jag nog sälja dem som enbart innekatter.

Anmäl
2013-03-20 09:29 #2 av: Eine


 TS Jag har både en vuxen ung hanne och en kattunge,men vill absolut att de ska vara innekatter,så jag kan inte erbjuda dig någon av mina.Tror att de flesta här inte vill att katterna ska gå lösa ute. Lycka till!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-03-20 17:01 #3 av: Vixxen

# TS Säger detsamma som #1  och #2. Vi har också en liten kille som letar egna betjänter, men som innekatt...

                                                                                               

Anmäl
2013-03-25 14:19 #4 av: Sannalouise87

TS - Jag har mejlat dig! Kolla din Inbox!

Anmäl
2013-06-19 14:44 #5 av: flashie

Jag har en vit cornish rex på 3,5 år, en hona som är kastrerad som vi måste sälja pga allergi. Läs mer på min annons jag lagt upp, eller maila mig på sdnarts@gmail.com om du vill veta mer.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.