Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

6 mars

2013-03-06 08:58 #0 av: Leffe

I måndags togs en massa rör med blod från mig. Nu ska jag iväg och tappas på ett par rör till. Snacka om blodfattighet det blir i kroppen. Sedan har de tänkt sig att kunna känna puls och läsa av blodtryck, men de lyckas.

Sköt om er

Anmäl
2013-03-06 10:54 #1 av: nakenkatt

TS tråkigt att de ska behöva hålls och sticka dig så mycket.men vi får hoppas det blir något bra av det.Här är det en helt vanlig dag.Jobbet väntar och alla kissungar mår prima.Det ser ut att vara lite vår i luften och det underlättar ju.Ha en trevlig Onsdag.

Anmäl
2013-03-06 13:24 #2 av: Eine

Varit hos veterinär i dag och vaccinerat pyren Upptäckte att jag glömt stamtavlorna,men det löser sig . Annars en skön dag här i Uppsala, fortsätter med lite skrivjobb och rosettpyssel.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.