Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

4 mars

2013-03-04 05:30 #0 av: Leffe

Nu på morgonen ska jag till Huddinge sjukhus för högersidig hjärtkatetrisering. Då får vi veta om trycket är bättre än när jag fick min diagnos. Känner mig i alla fall mycket bättre. Hela dagen går åt för denna aktivitet. Så katterna får ta hand om varandra idag utan husse.

Sköt om er

Anmäl
2013-03-04 07:08 #1 av: Frajdah88

TS: Lycka till idag!

Här blev jag först väckt av katterna, som av någon anledning tyckte att det var matdags redan kl 04 i morse, för att sedan bli väckt igen kl 06 av barnen. Så jag känner mig lite trött.
Idag ser det ut att kunna bli superväder igen, håller tummarna! :)

Ha en underbar dag!

Anmäl
2013-03-04 07:49 #2 av: Bettan

Leffe det kommer visa bra resultat.

Frajdah88 kan förstå du känner dig trött.

Hoppas alla får en bra dag.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2013-03-04 09:26 #3 av: Eine


Lycka till i dag.Har sagt det förut,men det skadar inte att säga det en extra gång Glad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-03-04 09:26 #4 av: nakenkatt

Härligt väder idag.Ska iväg till jobbet på em för kvällspasset.kattungarn sover i en stor hög och ser ut att ha det så mysigt.Pojkarna har börjar smaka på lite mat nu så smått.TS jag ska hålla tummarna för dig idag.

Anmäl
2013-03-04 11:37 #5 av: noir

Leffe: Hoppas det blivit bättre! Skönt att det känns bättre i vilket fall!

Börjar tröttna på att gå hemma, tråkigt att vänta in sambon och vänner och bekanta jobbar ju dom med. Har lyckats hitta lite tjejer som ska ha barn ungefär samtidigt som jag, så det har blivit en fika och imorgon blir det en till! Så det finns lite att se fram emot!
Har gett mig in på att inreda, planera inköp till barnrumet. Men det är mest ångestframkallande. Man vill ju göra smarta val som håller länge och är prisvärt!

Nåja har mina Cornishar som livar upp min vardag
Ta hand om er!

Anmäl
2013-03-04 11:43 #6 av: nakenkatt

#5 jag har ett litet tips till dig.Gå gärna in på min dotters blogg och kika hon bloggar om inredning och hem bla.kan ej länka men den heter Friiidas och bloggportalen heter bloggplatsen tror jag.Hon fick ju barn i höstas och har gjort ett barnrum till sin pojke.hon skulle bli glad om du kikade in!!!

Anmäl
2013-03-04 12:09 #7 av: noir

#6 Vilken härlig blogg!
Sparar den så jag kan kika in. Ser att hon gillar cupcakes (baka), precis som jag! :D

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.