Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

(K) Hem finnes - småland

2013-02-22 12:20 #0 av: [MioDio]


Har forskat, kikat runt och funderat på vilken sorts katt som skulle kunna trivas hos oss nu trots att vi "bara" har lägenhet som boende.

När jag även tagit med mormors allergi i funderingarna och att vi vill VARA med våra djur, så finner jag att en CR skulle vara något som kan bli en bra kombination.

Jag ömmar för djur som behöver en chans till. Det kan vara pga. osämja i flocken, allergi i familjen, äldre katt eller annat skäl som gör att man inte kan behålla sin vän. Gulliga kattungar går alltid att hitta hem till men de äldre, kanske speciella individerna kan det vara svårare för men här kan det kanske fungera.

Är van att bo på egen liten gård med hästar, hundar, katter, kaniner, marsvin, ankor, höns men pga. skilsmässa sitter jag och min son nu i lägenhet och har inte ett enda djur. Och DET är inte vad jag har någon som helst lust att varken acceptera eller vänja mig vid.          

Djur för mig är inte en hobby utan en livsstil, ett självklart inslag i vardagen.

Nu när vi är djurlösa finns det inga andra djur att ta hänsyn till eller som kan göra att katten inte passar här vilket gör att fler katter kan passa och få ett nytt hem hos mig och min lille grabb.

 

Har du frågor eller annat så tveka inte att höra av dig. Har ni egen katt som behöver hem, vet om någon eller får höra om någon så tipsa gärna om mig eller hör av er till mig här eller på miasnya@live.se

 

Anmäl
2013-02-22 12:22 #1 av: [MioDio]


Kanske underlättar att veta att jag bor i Nässjö.

Anmäl
2013-02-22 12:24 #2 av: nakenkatt

Jag såg att det fanns några fina CRX på Nordiska rexringens hemsida.Har du sett dem?Kolla i där annars under omplaceringar.Lycka till,du hittar säkert en fin katt som du kommer att ha mycket glädje av.

Anmäl
2013-02-22 22:30 #3 av: [Wiveka]


Nordiska rexringen

Anmäl
2013-02-23 10:43 #4 av: [MioDio]


Jodå, jag har allt sett katterna på Nordiska Rexringen.  ;)  2 av dem är helt klart tänkbara kandidater, varav den ena föll jag för när jag såg hennes ögonuttryck. Tyvärr finns de "långt bort" då jag är begränsad med allt just nu. Fortsätt tipsa, det är välkommet!

Var inne på att kanske ha gerbil eller annan gnagare men naej...känner att jag vill ha katt! Så jag får väl försöka vara tålmodig och vänta tills det ev. kan dyka upp någon som behöver mig. Men gudars skymning vad konstigt och "fel" det känns utan djur.

Får fokusera på tanken att det är en övergångsperiod och att det blir annorlunda med tiden.

Njur av era djur, snusa dem i pälsen och tänk på hur previligierade ni är som har dem i ert liv.  Hjärta

Anmäl
2013-03-05 14:08 #5 av: [MioDio]

Nu är han här! Efter en lång resa, inspektion av nya platsen, lite bus så sitter han i det stooora fönstret mitt i solgasset och vilar.

Välkommen Vilde Hjärta

Anmäl
2013-03-06 16:58 #6 av: Avots

Så skönt att han verkar trivasLer

Här från Dalarna hälsar pappa Cello, farmor Tindra och onkel Blaui och önskar lycka till. Liksom "gammel" matten här.

På bilden är Vilde med hela familjen. Så mysigt var det när allt var lungt här, (vilket det tyvärr inte alltid var).

Men nu hoppar jag att Vilde blir nöjd och glad med alldeles egna människorLer

Anmäl
2013-03-07 10:08 #7 av: nakenkatt

lycka till med honom,han är jättefin.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.