Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Övrigt

Självpublicering Ifokus.

2013-02-21 19:36 #0 av: Zynell

Hej alla!

Nu finns en ny sajt tillgänglig för alla som tycker om att skriva och funderar på att publicera själva. På sajten kan man ta del i hur förlag fungerar, hur självpublicering går till, om olika layoutprogram osv. 

Här kan man även prata om sitt manus och få hjälp med till exempel skrivregler osv. 

Om man har publicerat en bok/håller på att publicera en bok eller erbjuder tjänster som korrekturläsning, design osv kan man få hjälp med att marknadsföra sig ordentligt på sajten. 

Ni är alla välkomna att ta er en titt!

http://sjalvpublicering.ifokus.se/

mvh/Zynell - sajtvärd på Självpublicering Ifokus. 

Anmäl
2013-02-21 20:59 #1 av: Bettan

Intressant.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.