Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

14 februari

2013-02-14 10:24 #0 av: nakenkatt

Idag har jag ont i halsen och känner mig risig på alla sätt.Jobbade några timmar igår och är ledig idag som tur är.Ska försöka kämpa på med helgen.Ikväll tänkte vi fota de små,som nu har fått ögon allihop.Ja idag är det också alla hjärtans dag.Här blir det nog inget alla hjärtans dags firande,känner för att krypa ner i sängen och kurera mig istället.ha det bra ni andra som är på benen idag.

Anmäl
2013-02-14 14:06 #1 av: Leffe

Krya på dig. Jag är snorig och har också ont i halsen, men andfåddheten har inte kommit med samma kraft som den gjorde när jag blev förkyld innan nya medicinen. Kanska ska säga peppar, peppar...

Sköt om er

Anmäl
2013-02-14 15:31 #2 av: Eine


Veterinärbesök för kastrationer,2:a vacc samt bes.o. chip.Och kattungeflytt i dag och i morgon. De små har fått härliga människor att flytta till,det känns bra.

Ha en härlig eftermiddag och kväll.Jag firar inte Alla Hjärtans Dag,jag är för svensk för det.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-02-14 15:47 #3 av: nakenkatt

Är det Ferdinand som ska kastreras?Hälsa fina snälla papppa.

Anmäl
2013-02-14 16:06 #4 av: noir

Krya på er allihopa!

Äsch Alla hjärtans dag i sig är inget att fira! Men det är en viktig påminnelse att man ska visa uppskattning till de man bryr sig om. Det behöver absolut inte betyda att man köper hjärtan och grejjer och ger just denna dag. Så ser jag denna dag.
Dock passar jag på att överraska sambon med en god två rätters middag på en torsdag! :D

Anmäl
2013-02-14 16:37 #5 av: Eine

#3 Nej 2 av hans barn ska fortsätta att vara lyckliga kattungar. Det är de 2 hannarna som ska förlora sina söta pälsbollar.Men snart är det hans tur!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.