Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Avel, genetik och uppfödning

När vet man att hon e dräktig?

2013-02-08 16:11 #0 av: alaura

Hur lång tid tar det efter parningarna att se om hon e dräktig? Och
Hur ser man det?

Anmäl
2013-02-08 16:21 #1 av: MonicaLagerquist


Efter ca 21 dagar får honan roda tuttar.

Här får du en bra länk.

http://www.hedren.nu/infosidor/Draktighet.php

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-02-10 00:29 #2 av: MyTwiggs

TS, har du någon uppfödare bakom dig, som mentor och stöd? Det kan vara bra att ha någon att luta sig emot i början. Självklart kan man ställa vilka frågor som helst här på forumet och få mycket bra svar, men jag vill ändå ge dig det tipset. En uppfödarmentor som du kan höra av dig till om något skulle hända eller om du blir osäker på något och behöver ett snabbt svar från en uppfödare med erfarenhet, det har man mycket att vinna på! 


Anmäl
2013-02-10 09:50 #3 av: alaura

Ja jag får känslan av att hon e väldigt upptagen men jag ska kolla med henne, plus att jag har hankattsägaren som lärt mig en hel del och ställer upp!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.