Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon den 8 februari

2013-02-08 10:26 #0 av: nakenkatt

ja då var det Fredag igen då.Har pratat med ungarna i telefonen på morgonen,och här i kumla går visst vinterkräksjukan för fullt.Skulle på ett 35 års kalas imorgon men det blev inställt som tur var.Inget man längtar efter precis.På TV:s tvärsnytt hade de ett repotage från katthemmet,där hade katterna åkt på det.Har jag faktiskt aldrig hört innan.Så nu måste man ju vara riktigt försiktig med nyfödda katter i huset.Här är allt lugnt och fridfullt,ska förbereda lite lunch till mig och gubben.Ugnsbakad lax med ädelost.Väldigt gott.Trevlig Fredag.

Anmäl
2013-02-08 10:39 #1 av: Eine


God morgon ! TS Vinterkräksjukan är ju ett calicivirus,så kanske det smittar katter? De kan ju få calicivirus? Ja ,jag är ingen veterinär,men det låter inte så fel. Kanske någon av de duktiga uppfödarna här vet?

Annars är det som vanligt här,ungarna äter,växer och fyller troget på i sandlådan.Ute blåser ingen sommarvindhär  än,men snart så!!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-02-08 11:47 #2 av: Leffe

Nyss kommit uppoch jag som skulle se alpin-VM. Det får väl bli en städdag så snart jag piggnat till.

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.