Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon den sista Januari

2013-01-31 11:09 #0 av: nakenkatt

God Morgon,det vart sent idag.Sitter och tar dagens första kaffekopp.Har pratat med nära och kära i telefon.brevid mig ligger Meliss på en filt och blundar.Hon ville ej ha sin frukost idag som hon brukar vräka i sig.Känner väl att det snart är något på gång.På Lördag är det dax för utställningen i örebro,jag hoppas det går bra för er som ska dit.Här blir det en stilla helg.ute töar det och snön försvinner allt mer.Var rädda om er.

Anmäl
2013-01-31 11:13 #1 av: Leffe

Nu är det inte mycket snö kvar ute, men gångbanorna verkar hala. Katterna sover.

Sköt om er

Anmäl
2013-01-31 12:47 #2 av: Eine

Goddag! Förste djurskötare här. Det är mycket tid som går åt när man har katter! Småglina fick ljummen fisk idag(ja,jag vet att fisk inte är det bästa,men de håller på att lära sig äta och den tar de med förtjusning)och hur kan de krafsa ut all sand ur pottorna? Är det en leksak i tiden månntro?Fast jag misstänker att det är mammorna som använder dem fastän de är lite små och låga.Vissa morsor håller sig alltid framme..suck.Glad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-01-31 20:00 #3 av: Frajdah88

Ligger i soffan med Nisse under tröjan.
Lilla Tingeling kom hem till oss igår och hittills har allt gått väldigt smärtfritt. Nisse busade med henne efter bara någon timme men hon tycker att barnen är lite läskiga, håller sig undan oss alla än så länge. Om jag går fram till henne så kurrar hon och stryker sig mot mig men kommer inte fram själv. Om någon annan i huset närmar sig så drar hon. ;) Ropar efter Nisse lite då o då och han kommer springandes som räddaren i nöden. Med honom i fronten är hon tuff och springer runt, om det nu inte kommer en otäck unge! ;) Just nu ligger hon i en korg bredvid elementet i vardagsrummet. :) Får väl se om hon vill komma upp i sängen i natt eller om det dröjer ytterligare någon dag. ;)

Tjing! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.