Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Onsdag den 30 januari

2013-01-30 12:04 #0 av: nakenkatt

Ja nu är åter en månad snart slut.Januari är ju den verkliga vintermånaden,och när Februari kommer känns det nästan lite som vinterns värsta tid är över och man kan sikta mot vår.Visst är det fint med en bukett tulpaner på bordet nu?Om de nu får stå ifred för våra kära katter förstås.Det är ju en annan femma.har i alla fall en bukett med lilafärgade på köksbordet och det har gått riktigt bra.Jag har ordnat så att jag är kompledig resten av veckan för att vara hemma med Meliss nu när det börjar dra ihop sig.Har så snälla kollegor som gärna byter arbetstid med mig så det ska funka för mig.Det betyder otroligt mycket.Igår fm höll snön på att försvinna här men på em kom det ett riktigt snöfall igen.Så än får vi ha vinter lite till.ha det så gott.

Anmäl
2013-01-30 12:36 #1 av: Leffe

Här töar det för fullt, men verkar vara väldigt halt utanför.

Sköt om er

Anmäl
2013-01-30 16:32 #2 av: Mona22

Får snart åka hem från sjukan. Op gick bra men det är mjukmat som gäller i 3 veckor framåt.
Nu hoppas man att man slipper lite värk när det läkt. Vänster sida fixas senare.

Hoppas ni haft en bra dag.

Anmäl
2013-01-30 22:27 #3 av: Eine

Lycka till med läkningen mona 22Skrattande Längtar du förresten efter en hankatt?Flört

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.