Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon den 24 januari

2013-01-24 09:24 #0 av: nakenkatt

En vanlig Torsdag.Det är kallt men så ska det väl vara nu.Idag står det lite städning på att göra listan.Tänkte slänga ihop två varma smörgåstårtor också till kvällen.Min lilla dotter med familj kommer på besök ikväll,ja lillen han blir fyra månader idag,har ej sett honompå över två veckor nu så det ska bli så mysigt att få gosa lite.Klä ej varmt om ni ska gå ut och ha en trevlig dag.

Anmäl
2013-01-24 10:15 #1 av: nakenkatt

Jag menade naturligtvis KLÄ er VARMT.

Anmäl
2013-01-24 11:11 #2 av: Frajdah88

Här filar vi på det sista inför Tingelings hemkomst. Har köpt en jätte söt fleecefilt att lägga i buren, riktigt tjejig. :) I övermorgon är det dags och jag kan knappt bärga mig. Sen hur Nisse tycker om det, det är en annan femma. Ska bli intressant att se om han ens fattar att det är en rasfrände. Han tror nog snarare att han är en hund. Men det återstår att se. ;)

Kallt idag med. :/ Men det är bara att stå ut för vips så är det sommar och vinter igen. ;)

Nu ska jag måla lite med min äldsta!
Ha en superbra dag!

Anmäl
2013-01-24 12:29 #3 av: Leffe

Ska rulla till husläkaren i kylan för blodprovstagningar. Undrar om det kommer ut nåt blod efter färden dit.

Sköt om er

Anmäl
2013-01-24 12:55 #4 av: Eine

Goddagens! Härligt väder,busiga katter,snäll vaktmästare har tätat ett dragit fönster och förmiddagskaffet var gott. Nu blir det disk, städ o kanske matlagning. Sköt om er!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-01-24 12:58 #5 av: noir

Här är det kallt också! Funderar på den där snabeldraken och skurmoppen. De skulle behöva komma fram och göra lite nytta här hemma.

Anmäl
2013-01-25 13:18 #6 av: Frajdah88

Idag ska vi ut på en impulsiv bil-letar-jakt. När vi skulle installera den minstas nya bilbarnstol så upptäckte vi att våran bil är alldeles förliten. Så vi lär försöka hitta något rymligare som får plats med två stora barnstolar. SUCK! Ett problem som jag inte trodde att vi skulle stöta på även om vi har en liten A4.. :/

För övrigt en superdag! Är på riktigt bra humör efter ett bra träningspass igår och imorgon ska vi hämta Tingeling! :D

Önskar er alla en bra dag!

Anmäl