Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

20 januari

2013-01-20 12:31 #0 av: Leffe

Ett jättefin vinterdag. Det är sådana här dagar när solen skiner på den vita snön på träden jag tycker är så uppiggande. Katterna sitter i solen vid fönstren och tittar och njuter.

Sköt om er

Anmäl
2013-01-20 13:18 #1 av: jeenova

Dagen började med att House inte alls ville låta mig vara ifred, gosagosgos nu när han är ensamkatt. Då Måste man mysa med honom. Så dagen började tidigt.
Började med att åka och handla och köpa ny sand och UrineOff. Underbart, köpte en ny väska på utställningen igår - House gick aldrig på toa på utställningen - och direkt när vi kom in i lägenheten kissade han ner väskan + allt annat i den.. suck. Typisk min tur.
Så nu stinker det UrineOff i hallen men hellre det än kattkiss.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.