Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Sjukdomar och andra bekymmer

Uppdatering HCM kisse

2013-01-14 11:05 #0 av: SagaLina

Jag har ju egentligen en Devon men jag har skrivit på detta forum tidigare för att söka råd och stöd då min bebis fick HCM.

Tyvärr fick jag låta honom somna in den 17 december då hans hjärta inte orkade med något mer. Han hade på en månadstid gått ned över 1 kg och vägde bara 2.5 kg. Var iväg och tog prover och hoppades på att det var sköldskörteln men det visade att den nästan helt hade slutat fungera. Fick helgen på mig att tänka över och under helgen så blev han sämre, han slutade äta och på söndag natt så började ha bli kall om öron och tassar. På måndagen den 17/12 när jag kom in till veterinären så hade han nästan inget tryck ut i ådrorna och han hade cirkulationssvikt.

Han lyckades leva länge med HCM och hjärtsvikt, HCM diagnosen fick han 2009 och hjärtsvikten 2011 i april. Är otroligt tacksam för råd och stöd som jag har fått här och som jag har fått från hjärtspecialisterna på Ultuna och då särskilt Jens.

Anmäl
2013-01-14 11:57 #1 av: jeenova

Vad tråkigt att lillen blev så dålig.. mina tankar går till dig. 
Har varit på Ultuna och de är jättesnälla och hjälpsamma där.

Anmäl
2013-01-14 12:15 #2 av: Leffe

Det är ledsamt att läsa

Anmäl
2013-01-14 12:36 #3 av: Strawberrygirl

Så tråkigt, beklagar sorgen. = (

Anmäl
2013-01-14 19:18 #4 av: [Wiveka]

tråkigt att höra, kramar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.