Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

13 januari

2013-01-13 10:33 #0 av: Gittan

Jaha då är det söndag igen. Vet ni det innebär att i morgon är det måndagmorgon med barn som ska till skolan, arbete som väntar och en massa annat. Varför alltid denna känsla på söndagen om nästa dag. Det förstör ju nöjet med söndagen.

Önskar er alla en bra dag trots det.

 

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2013-01-13 11:31 #1 av: MrsCecilia

Jätteförkyld, trodde inte man kunde bli så här förkyld. Hoppas jag piggar på mig för jag har massor av viktiga möte i veckan.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2013-01-13 13:37 #2 av: Leffe

#1 Krya på dig.

Här skiner solen verkligen medan man sitter och tittar på skidskytte. Katterna ligger på sängen mitt i solljuset.

Sköt om er

Anmäl
2013-01-13 15:34 #3 av: Frajdah88

Har en bra dag, om man bortser snorandet. ;)
Om två veckor är det äntligen dags att hämta våran lilla prinsessa, S*Spotless Jenka. Har även anmält henne till SC Stockholm/Sollentuna idag. Bara att hoppas på att vi får plats. :) Blir både min och hennes första utställning, känns både nervöst och pirrigt! :)
Ska bli kul att få se Nisses reaktion på våran nya familjemedlem. ;)

Ha en fortsatt bra dag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.