Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Avel, genetik och uppfödning

Löper min hona?

2013-01-02 22:37 #0 av: alaura

Hon är 1 år o 1 vecka. Sen igår har hon gått runt o jamat ovanligt mycket. Nästan konstant när hon e vaken. O andra sidan har vi vart borta en hel del nu under jul o nyår med allt firande plus födelsedagsfirande. Hon är väldigt ovan vid det då jag är heltidssjukskriven och alltid hemma. Men vi planerar o para henne en gång så de blir synd att missa chansen om hon nu skulle löpa. Några fler tecken?

Anmäl
2013-01-02 22:51 #1 av: nakenkatt

är det så att din katt löper bör du ju ha hcm scannat,blodgrupperat och blodtestat honan men det kanske du redan gjort om du planerat att para.

Anmäl
2013-01-02 23:56 #2 av: Eine

Det kan ju vara löp.Men kan också vara uppspelthet för att du är hemma. Kanske bättre att vänta till efter testerna och ta det på nästa löp? Det kan ju bli stressande för henne att göra allt på en och samma gång? Bara en fundering..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-01-03 09:29 #3 av: kvasikatten

Kanske inte para henne vid första löpet - invänta och se hennes löpcykel först och ta de tester som ska göras.

Kvasikarin

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.