Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

29 december

2012-12-29 10:38 #0 av: Gittan

Vaknar. Telefonen ringer. Vi hämtar dig på eftermiddagen. Du ska med födelsedagskalas. Jag som aldrig hört talas om att jag var inbjuden. Ett kul sätt att vakna.

Ta hand om er

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-12-29 10:43 #1 av: nakenkatt

God fm,här regnar det idag och är en plusgrad.Ska snart iväg och påbörja denna jobbarhelg.Bara sju pass kvar innan resan,så nedräkningen kan börja.Idag blir det köttfärslimpa på matsedeln,gjord av min man som ätit sig mätt på alla julmat.Ha en trevlig Lördag.

Anmäl
2012-12-30 00:29 #2 av: Frajdah88

Nu blir det sängen för mig efter en heldag i snön med barnen. Har fortfarande lite frusna tår.. Som tur är har jag Nisse under täcket om nätterna som kan värma dom. ;)

Godnatt!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.