Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Juldagen 2012

2012-12-25 12:47 #0 av: nakenkatt

God middag mina vänner.Ja då var julaftonen förbi,men än är inte julen slut.Än finns det tid att träffas umgås och ha trevligt.Min julafton var bra,firade mae två döttrar och fyra barnbarn.Lille Vilde vart tre månader på julafton,men jag tror det var han som fick mest julklappar i alla fall.Min dotter och måg som var värdpar är ju båda kockar så julbordet gick inte av för hackor.Men man äter ju alldeles för mycket av alla läckerheter,så idag ska det bli lite smalare alternativ.Vi ska vara hemma idag bara ta det lugnt och kanske fixa inför morgondagen då det är våran tur att bjuda,men det blir ej julmat då.Sedan vill jag önska er alla en riktigt god fortsättning på julen.

Anmäl
2012-12-25 13:00 #1 av: Leffe

Ja idag ska jag till en gammal CRX-uppfödare och äta julmiddag. I morgon ska jag till vänner och äta julmiddag. Så du har helt att det bli träffas och umgås efter julaftonen också

Trevlig fortsättning

Anmäl
2012-12-25 22:44 #2 av: Frajdah88

Vi har haft våran 2 julafton idag. Barnen är helt slut efter dagarna två, så imorgon blir det lugnet framför tvn på hemmaplan! :)
Ha en fortsatt trevlig storhelg! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.