Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Om sajten och iFokus

Nu när det är jul...

2012-12-25 09:50 #0 av: Leffe

... tänkte jag skiänska tio stycken Insider, som gäller en månsd tiil medlemmar som vill prova det. Tänkte göra det då jag har rätt så många guldmynt.

Skriv i tråden att du vill. Sedan väljer jag ut med bra svar och som är rätt så aktiv på sajten.

Du kan läsa här vad Insider innebär Du som har skrivit i en tråd ovh har ett vi i med gul bakrund har Insider.

Anmäl
2012-12-25 22:50 #1 av: Vixxen

Oj, vad du är snäll Leffe! Glad

                                                                                               

Anmäl
2012-12-26 22:29 #2 av: Leffe

Nu har du det

Anmäl
2012-12-26 23:09 #3 av: Diffy

okej nu kanske jag verkar trög, har sett många som har I´n vid sina namn, är det typ som en moderator? som håller stämning och ordning i grupperna? eller har jag förstått fel?

Anmäl
2012-12-27 08:26 #4 av: Gittan

Moderatorer får det gratis andra får köpa för 20 kronor per månad eller med hjälp av guldmynt man samlar på sig genom att vara aktiv. Då kan man Bland annat "köpa" insider med guldmynten. Nu är det visst något nytt på gång att man inte längre kommer få köpa insider utan att man får det efter hur aktiv man är. De som köpt insider innn 12 december 2012 kommer visst ha det kvar hela tiden.

Nu är det vår sajtvärd som är väldigt aktiv på olika sajter som fått ins å många guldmynt att han tycker att några ska få prova hur insider fungerar.

Så har jag fattat det hela.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-12-27 10:25 #5 av: Frajdah88

TS. Vad snällt utav dig! Även om jag inte riktigt förstår vad det är eller hur det fungerar. ;) Hoppas att dessa delas ut till dom som förtjänar det. :)

Anmäl
2012-12-27 10:39 #6 av: Leffe

Insiderfunktionerna:

  • Du kan välja att få mejl om sajtbevakningar direkt när något händer i stället för en gång per dygn.
  • Du kan skriva anonymt på sajter som tillåter det (fråga värden på sajten om du är osäker).
  • Du kan söka privata meddelanden från en viss avsändare.
  • Du kan bifoga filer i privata meddelanden.
  • Du kan använda en autosignatur i dina inlägg och privata meddelanden. I den kan du till exempel ha en länk till din hemsida eller blogg.
Anmäl
2012-12-27 11:42 #7 av: Frajdah88

#6 Aha då ska jag försöka klara av det. Fniss! ;)
Tack så jätte mycket! :)

Anmäl
2012-12-27 13:44 #8 av: Diffy

Det är ju jätte bra :)  Generöst att dela ut av dig och använda dina sparade guldmynt :D  och kanon att de ska ändras så att de som förtjänar det och är aktiva får det :D

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.