Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Julafton

2012-12-24 12:37 #0 av: MonicaLagerquist

God jul.

Hoppas att alla får en riktigt bra dag.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-12-24 12:50 #1 av: nakenkatt

God middag,vi har gjort en janssons frestelse som ska med på julbordet hos dottern,vi har gett katterna julklapp och sköldpaddorna har fått god saftig melon att kalasa på.Så nu återstår bara att fixa till sig själv så kan julfirandet börja.Ha en underbar julafton!!!!

Anmäl
2012-12-24 13:12 #2 av: lockar

God jul. Har nu slagit in alla julklappar. Åt tomtegröt imorse som traditionen kräver. Efter Kalla Anka blir det julmat.

Ha en bra julafton.

 

Anmäl
2012-12-24 13:23 #3 av: Leffe

Ska försöka rulla till syrran snart för att fira julen med god mat. Det brukar hon ha.

Ha en trevlig julafton

Anmäl
2012-12-24 13:57 #4 av: jeenova

Fick hem House's kullsyster igår.. det har fräst, jabbat, morrat, jagats och brottats. Inget blodvite så det är bra det iallafall. De höll på nästan hela natten och morgonen.. är igång nu med. Det är bra att lilltjejen inte låter House få hoppa på henne som han vill utan den lilla tösen ryter ifrån och det är House som ständigt flyr fältet.

Anmäl
2012-12-24 15:52 #5 av: Eine

God eftermiddag ,mitt i Kalle Anka och allt. Ha det jättegott!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-12-24 21:44 #6 av: Frajdah88

God Jul till er alla!

Här har vi nattat barn efter en heldag innehållandes mat, nära o kära och massor av julklappar! Barnen sover nöjda i sina sängar och jag ska nu krypa upp i soffhörnet framför tvn med katten. Skönt att en dag är över, imorgon är det fortsättning följer och är redan trött på julmat o släpandet på leksaker ! ;)

Kram på er och god fortsättning på kvällen!

Anmäl