Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

20 december

2012-12-20 08:35 #0 av: Gittan

Ja sista skoldagen för barnen. Sedan börjar jullovet för dem. Ett jullov med snö och de är ju jätteglada. Önskar er alla en trevlig dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-12-20 11:52 #1 av: Frajdah88

TS. Skönt för barnen med jullov och dessutom snö! Heja vädret! ;)

Här har jag och äldste sonen på 2år bakat saffransbullar. Men de blev nog lite bleka då jag är livrädd för att bränna dom. ;) Men det blir nog gott ändå...

Är utan bil idag så vi blir hemma och myser. :)

Ha en fin dag!

Anmäl
2012-12-20 17:01 #2 av: nakenkatt

Har rusat runt på köpcentret och fixa till de allra sista julklapparna idag.Nu får det räcka med varuhus ett tag.Vi fick en skön filt av kommunen i julklapp på jobbet i år.Imorgon ska vi ha julbord på gruppboendet,det blir jag som ska fixa detta då jag har kvällsturen imorgon.Jag ska göra hemgjord gräddglass med dajm och ta med mig dit.Hoppas på att de kommer att gilla den.Ha en bra Torsdagkväll allihopa.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.