Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

15 december

2012-12-15 08:07 #0 av: Frajdah88

Godmorgon!

Här morgonfixar vi för fulla muggar och om någon timme ska vi kasta oss i bilen och bege oss till Solna för att titta på kattungar. Förhoppningsvis blir det en liten kompis till Nisse som kommer hem om någon månad. :) Wish me luck och håll tummarna för att vägarna är farbara! ;)

Hoppas att ni andra får en bra dag!

Anmäl
2012-12-15 08:59 #1 av: lockar

Lycka till med kattunge köpet.

Här blåser det mycket idag. Det lovar att det ska komma mer snö, men jag tycker att vi har mer än väl redan.

Anmäl
2012-12-15 12:43 #2 av: Leffe

Välkommen till kungligs huvustaden Solna och hoppas du får trevligt.

Här snöar det.

Sköt om er

Anmäl
2012-12-15 23:03 #3 av: Frajdah88

Efter 9timmar totalt i bil så är vi äntligen hemma. Usch vilket dåligt väder, vägarna var som en hal tvål! I vanliga fall tar det ca 6tim fram och tillbaka för oss till Stockholm.

Men nu har vi lite att smälta och fundera på. Självklart även en massa foton att kika på. ;)
Tack Angela för en trevlig stund! :)

Nu ska jag natta barn, katt, gubbe och mig själv. Lär sova som en stock....och drömma om kattungar o snö! ;)
Godnatt!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.