Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Var hitta en elementsäng....

2012-12-14 15:00 #0 av: Diffy

För smala element?  hade ett elementsäng en gång i tiden till våran katt nu men den satt aldrig bra den vippa liksom då den va gjord för dubbel element. Men han gillade aldrig den heller så den är slängd.

Är nu på jakt efter en elementsäng för "enkel" element :D   kommer få hem en elementkär tjej här sen ;) :D så vill ju ha det till henne, fick tips på en sida där man kan göra en egen men den var mer gjord för dubbelelement eller hur det nu va :D

Vi har tjocka fönsterbrädor som är sten/marmor skiva så dom är inte speciellt varma och gossiga uppepå trots en filt på :D

 

Såååå tips tages emot :D hur har n gjort de som har breda stora fönsterbrädor och smala element?

Anmäl
2012-12-14 15:06 #1 av: jeenova

Jag köpte min på zooplus.se och alla mina element i hemmet är för smala! Men istället tog min sambo tjocka frigolit bitar, slog in dem i pappers-paket och la de i mellanrummet som skapades så det blev rakt och det funkar perfekt och det blir inte för varmt på "paketen" :)

Anmäl
2012-12-14 16:42 #2 av: Eine

Jag har hängt upp en hörnligghylla,avsedd för utställningsbur. Man får mixtra och joxa med hänganordningar,men endast fantasin sätter gränser.Flört

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-12-14 18:06 #3 av: Diffy

jeenova det var ju smart så kan man ju göra :D

 

Eine  ska spana in hur dom hörnligghyllorna ser ut :D

Anmäl
2012-12-14 18:42 #4 av: jeenova

#3 ett sätt att göra det på ;) dåligt att det inte går att smala av avståndet mer mellan elementet...

Anmäl
2012-12-15 00:42 #5 av: Spotless

#1 Frigolit låter som en bra lösning, jag har sett någon lägga en trälist för att fylla ut utrymmet som blir om man har smala element. Jag själv har tjocka ligg- och hängvänliga element.

Kul att veta - Happy (som TS väntar hem) är släkt med "House", SC S*Spotless Prisma (Happys mamma) är halvsyster till IC S*Spotess Zätas pappa (SC S*Spotless Utter) och Zäta är ju pappa till "House".

Hörnhyllorna som #2 skriver om brukar vara upphängda med S-krokar och kedjor. En gång i världen tillverkade jag en elementsäng och anväde då S-krokar att hänga upp den med. Jag gjorde den av två hyllkonsoller (heter det så?), två trälister och 2 S-krokar, naturligtvis klädde jag den med ett fint och gosigt tyg också. Hörnhyllor har jag också gjort några stycken, men de har aldrig använts här hemma och till slut brydde jag mig inte m att släpa med dem då jag ställde ut heller så de åkte i soporna.

TS Jag ska hålla utkik och fundera lite på om jag sett/vet var de kan ha elementsängar med lite smalare upphängning.

Anmäl
2012-12-15 01:21 #6 av: jeenova

#5 ja man tar ju vad man haver hemma om man märker att det inte är som man trodde! Ett sätt också att se till att det inte blir för varmt men att sängen uppfyller funktionen att bli varm! Så det funkar för oss här.

Ja men sedär! Liten släkting till min lilla kille :) Lycka till med lillstumpan TS! (eller har jag fel att det inte var en liten tjej du skulle ta hem???)

Anmäl