Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

9 december 2012

2012-12-09 08:42 #0 av: Frajdah88

Godmorgon!

Här är vi uppe med tuppen. Sitter i soffan under en filt och myser tillsammans med sonen och en liten "Nisse-kringla", väntar på att julkalendern ska börja. :)
Idag ska vi försöka baka lite.

Ha en mysig söndag allihopa!

Anmäl
2012-12-09 11:51 #1 av: Leffe

Sitter och tittar på skidskytte och ska ta och brygga en kanna kaffe.

Sköt om er

Anmäl
2012-12-09 13:09 #2 av: nakenkatt

Redan den 9 dec.det går väldigt fort nu,snart ju.Den 11 jan flyger vi till jordanien det ska bli så underbart.Längtar till värmen,de mysiga kvällarna ner vid havet,och den underbara maten,att få gå runt i staden aqaba och shoppa,ja det går ej att beskriva hur underbart det är.Men för att leva i nuet har vi 17 minusgrader just nu.Ska åka med yngsta dottern och hennes familj till ikea och äta julbord.Här väntar jag med spänning varje dag att mina honor ska komma i löp,men än har inget hänt.Ha en riktigt trevlig Söndag allihopa.

Anmäl
2012-12-09 17:56 #3 av: jeenova

Förkylningar har drabbats oss här hemma. Dock inte House som tycker vi är så grymt tråkiga och händelselös dag för honom. Men han gillar att sova så nära oss att han glömmer snabbt att det är tråkigt. 
Tills det är matdags, då skriker han som att han inte ätit på fem år fast han åt för sex timmar sedan sist...

Anmäl
2012-12-09 21:55 #4 av: LiloN

Här har vi haft gäster idag. Min bror med familj. Så klart var katterna i fokus... Nu sover de som grisar av att ha underhållit gästerna. Tyvärr blir det säkert fart på dem i natt igen då. Obestämd


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.