Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Den 22 November

2012-11-22 12:00 #0 av: nakenkatt

ytterligare en vecka går mot sitt slut.Snart är det första advent.Idag är jag ledig men jobbar hela helgen.Finns en del att pyssla med.Ska iväg och köpa en 30 års present till min dotter,som fyller på lördag.Dagen efter på Söndag fyller den lilla 22 år.ja tiden den går.Den äldsta ska få plankor att göra plankstek på och den andra parfym.bra när de vet vad de vill ha.Måste åka iväg och köpa en säck kattmat ikväll också,en säck går åt fort.De som äter mest här är ju sphynxarna,det är stor skillnad.Men bra att de äter samma foder annars skulle det bli krångligt.Här är det grått och mörkt så man tror det är mitt i natten.Tycker gott det kan få komma ner lite snö nu så det blir ljust och vackert.Ha det bra allesammans.

Anmäl
2012-11-22 12:21 #1 av: Eine

..Hejhej.. Laddar inför jobbhelg i E-tuna.Ska bli fint med hotellmat..Glad

Bifogar en bild på Djäknens TimbuktuKyss i senaste kullen , 6 dagar på bilden.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-11-22 12:33 #2 av: nakenkatt

ja men visst Eine det var ju killen som sa han ville följa med mig hem eller hur???Ska nog ta och visa min man hur fin han är där på bilden!!!!!!!

Anmäl
2012-11-22 13:05 #3 av: Eine

#2 Jo det är det.Du kan visa honom för maken och berätta att han redan är tingad av en annan familj..Ibland går det fort!Glad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-11-22 13:12 #4 av: Leffe

Vi har trafikkaos i Solna varje dag, men i eftermiddag kommer visst alla kaosrekord att slås. Den allra sista fotbollsmachen på Råsunda samt stor konsert med en av Swedish House Mafias sista spelningar tillsammans.

Så i eftermiddag ska i alla fall inte jag ut i trafiken

Sköt om er

Anmäl
2012-11-22 13:16 #5 av: jeenova

Eine: Åh vilken söt liten skrutte.. älskar när cornishar är mycket vitt + svansen är i en annan färg :D

Anmäl
2012-11-22 14:22 #6 av: nakenkatt

#5 ja då tycker du och jag lika!!

Anmäl
2012-11-22 15:11 #7 av: jeenova

#6 Det är så grymt snyggt! speciellt när det är som en avrundning i svanken på dem så det verkligen ramar in svansen med färgen. Riktigt häftigt.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.