Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Godmorgon 20 nov

2012-11-20 08:29 #0 av: Ulricah

Så farligt många söta kattungebilder det finns nu då Tungan ute

Nu ska jag iväg på en spännande föreläsning om katt/människa-förhållandet Glad

Ha en bra dag!

Anmäl
2012-11-20 08:41 #1 av: Gittan

Ja man blir bra sugen på en. Hoppas föreläsningen är givande. Önskar er alla en bra dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-11-20 11:05 #2 av: Leffe

Nu har jag beställt tid för Pysen hos Bromma Djurklinik till i morgon för koll av hosta. Jag hoppas det inte är hjärtat som ställer till det.

Anmäl
2012-11-20 11:33 #3 av: nakenkatt

God fm.Grått och tråkigt.Värmer upp luftrören med en god mugg kaffe.Här är allt som vanligt,ska iväg och jobba ikväll.Lite småplock här hemma hinner man med men tiden går fort och man hinner ej så mycket,ialla fall inte jag som är seg på morgonen.Ha en trevlig Tisdag.

Anmäl
2012-11-20 12:12 #4 av: Eine

#2 Leffe jag håller tumme..Kyss

#3 Inte bara jag som är lite sen med kaffet idag då. Har sovit oroligt och alltför länge.Det är vådan av att titta på polisserier sent på natten.Varför går de bästa serierna vid 03-tiden..?

Ha det gott alla.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-11-20 19:52 #5 av: jeenova

Har suttit och illustrerat/kodat en hemsida hela dagen idag.. ger mig nu innan ryggen pajar för mycket. Det är en bra övning för det jag läser nu i skolan.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.