Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Katter i nöd

Bortsprungen Cornish i SOLNA

2012-11-14 18:48 #0 av: Spotless

Fick idag se den här lappen på COOP på Södra Långgatan i Solna där jag bor.

Jag har försökt kontakta ägaren men inte lyckats. Katten kan alltså redan ha kommit hem, men om den inte gjort det vill jag inte slösa någon tid utan ber er alla om hjälp!

Jag har en misstanke om att detta kan vara en avkomma till min SC S*Spotless Utter. I sådana fall är det en brunmaskad och vit hane född 091115 hos S*ErsRexellent. Tanken slog mig för att han påminner lite om min Utter samt att han ser "exakt" ut som S*ErsRexellent Engagerade Enok.

Åh, vad jag hoppas att den här grabben har kommit till rätta!

Jag har tagit bort telefonnumret, kontakta mig om du har upplysningar.

Anmäl
2012-11-14 19:09 #1 av: Spotless

Enok ska enligt uppgift vara hemma igen!

Anmäl
2012-11-14 19:28 #2 av: Leffe

Vad skönt

Anmäl
2012-11-14 19:40 #3 av: Spotless

Ja, jag fick hjärtsnörp! Det är mycket riktigt Utters son.

Anmäl
2012-11-15 09:00 #4 av: noir

Man blir så ledsen när man ser bortsprungna djur och värre känns det nog i hjärtat om det är en misse man har kontakt med på något vis. Skönt att han är hemma!

Fick ont i magen och ska pussa extra på mina små ulltossar, Sookie (Pappa till henne är ju Utter) är också rymmnings benägen. Dock bara föra att titta ut och se vad som finns där ute sen vill hon in snabbt igen. Men om man rymmer ut i trapphuset när ingen ser (ovan gäster) så kan det ju gå illa. Ska sätta upp en lapp i trapphuset vi flyttar till inom kort var hon bor och att de inte ska släppa ut henne. <3

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.