Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

6 November

2012-11-06 09:31 #0 av: noir

Alltså jag VET att mina katter kan förstå vad vi säger. Idag kommer en och kollar på vår lägenhet vid lunch och jag tog sovmorgon, det är ju inte så mycket att göra. Eh, ALLA kattleksaker ligger överallt. Glömde ställa in maten i kylen så det har dragit runt kyckling i sås över hela köksgolvet, det ligger kattspya på två ställen..... varför?

Anmäl
2012-11-06 10:44 #1 av: Mona22

Idag vill jag bara gräva ner mig, är så trött på allt krångel hela tiden, ingenting går som det ska!

Ibland är verkligen livet pest.

Hoppas på lite mer tur snart.

Anmäl
2012-11-06 11:05 #2 av: nakenkatt

God förmiddag allesammans.Sitter och väntar på två av mina döttrar som ville vi skulle luncha ihop idag på något trevligt ställe.och så vill jag ju träffa lilleman också som nu är sex veckor och ler när man pratar med honom.Tiden går allt för fort bara.Annars är allt som vanligt här med folk och fä.Jag hoppas ju att mina två kattfröknar ska komma igång och löpa bara,men det går minsann inte på beställning.Min förhoppning är ju att få två fina kullar framöver.Har ni någon snö runt om i landet? här är det bara grått och mulet.ha en bra dag.

Anmäl
2012-11-06 11:09 #3 av: nakenkatt

#1 Mona,idag är det nog mer tur,håller tummarna för att du får en trevlig dag!!!

Anmäl
2012-11-06 12:19 #4 av: Leffe

Solen skiner och jag är trött, men ska passa på att sticka ut och handla lite. Man vet ju inte men det vanliga är ju att det är regnigt.

Sköt om er

Anmäl
2012-11-06 13:31 #5 av: Eine

Äntligen kan jag skriva här,har saknat det lite. Ha det så gott i novembersolenSkrattande

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.