Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Ny familjemedlem :)

2012-10-29 13:09 #0 av: MikaelaMats

Hejhej!

Vi är ett par i Göteborg som så gärna vill ha en liten misse, dock så är en av oss lite allergisk och undrar lite om det finns någon man kan få hälsa på eller så för att känna av om det fungerar?

 

Gör det de så vill vi väldigt gärna ta emot en cornish till vårat hem :)

 

Må väl!

 

/Mats och Mikaela

Anmäl
2012-10-30 08:16 #1 av: MyTwiggs

Hellu! Ni är välkomna hit, men det kanske är lite långt för er att åka till Eskilstuna!

 

mvh

Twiggie

Anmäl
2012-10-30 08:52 #2 av: MikaelaMats

Men vad gulligt :) Vi avvaktar lite och kollar om de finns någon närmare Göteborg annars hör vi av oss igen. Tack!

Mvh Mats och Mikaela

Anmäl
2012-10-30 10:37 #3 av: Zelda12

Hej!

Vi bor i Göteborg och har två cornishtjejer (inte för omplacering dock) och ni är välkomna att hälsa på och se om det funkar:)

Vi har vänner som är allergiska mot katter som inte känner av dem alls, men vi har även varit med om en vän som blev jätteallergisk när han var här. Så det verkar vara väldigt olika.

Så hör av er om ni vill komma och gosa med cornishar!

Mvh Amanda, Jesper, Zelda & Wookiee

Anmäl
2012-10-30 12:19 #4 av: Strawberrygirl

Jag finns i Skövde, en timma med X2000 från GBG. Ni får gärna komma hit och träffa mina cornishar. Kommer förhoppningsvis ha kull under vintern så då finns det små att träffa också. = )

Anmäl
2012-10-30 14:00 #5 av: MikaelaMats

Åh men vad fina ni alla är :) Vi besöker förhoppningsvis Zelda och Wookiee här ovanför annars återkommer vi och kommer till skövde :)

 

TACK! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.