Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

8 oktober

2012-10-08 09:12 #0 av: lockar

God morgon. Har semester idag. Det är tystare här hemma nu när både Igor och Ivan har flyttat. Har en liten spinnmaskin (Iris) som ligger i mitt knä.

Ha en bra dag.

Anmäl
2012-10-08 09:39 #1 av: monica38

Godmorgon! Saknar iris sina syskon? Ivan trivs väldigt bra verkar det som. Han tar för sig som bara den här hemma :)) helt orädd, inatt fick han först inte komma upp till vårat sovrum för Ramses, tog en timme sen var han uppe hos oss en sväng men sov nog här nere. Han verkar rätt så tuff av sig. Igår klippte vi han klor det gillade han inte dock men vi fick det gjort iaf. Han är så kelen o go!

Anmäl
2012-10-08 10:01 #2 av: LiloN

Igor sitter på min axel och spinner högt! Och hjälper till vid datorn. Flört

Jag har haft migränflimmer (ögonen) hela morgonen här. Tror det var för att jag blev orolig för Igor. Det är lite vätskande och kom lite blod bak på ena "kulan" efter kastreringen. Jag har ringt och de bad mig tvätta med vatten och avvakta. Han mår ju bra i övrigt och verkar inte ha ont.

OM han slickar bad de mig sätta på krage... På en så liten? De sa att man kunde tillverka en av kollegieblockets fram- eller baksida? Någon som vet hur detta fungerar?

Jag är ju hemma och passar honom här så jag vet inte om det behövs. Avvaktar ett tag till och verkar han bli påverkad åker jag in med honom. Får väl se hur mycket jobb det blir idag.Obestämd

Hälsa Iris Birgitta!! Det verkar inte som Igor saknar sina syskon nu. Han gick och strök mot hunden nyss.

Anmäl
2012-10-08 10:06 #3 av: Leffe

Kul att det går bra hemma hos er.

Här är det ett besök på Karolinska som gäller - katterna slipper. Massa blodprov som ska tas inför läkarbesök på onsdag

Sköt om er

Anmäl
2012-10-08 10:44 #4 av: nakenkatt

Ledig Måndag efter helgen.Den har varit lugn så jag känner mig ganska pigg.Ska ta och göra färdigt snögubbar som ska med på julmarknaden på biblioteket den första advent.Katterna sover gott på sina resp.platser.Det är för konstigt med dem alla har de sin favoritplats,igloo,säng mm.går ngn och lägger sig i Eddies säng och han får se det då är det bara för den att gå därifrån när han kommer.Det ser för roligt ut.Ute är det en typisk oktoberdag med grå himmel och massor av gula blad.Må så gott!!

Anmäl
2012-10-08 11:17 #5 av: lockar

Det låter bra med Igor och Ivan. Hoppas det går över snart för Igor. Jag vet hur det är. Jag är själv en riktig hönsmamma för mina katter.

Iris blev glad när jag kom hem. Hon har nog saknat dom lite. Men det går över fort, som tur är.

Anmäl
2012-10-08 13:41 #6 av: LiloN

Nu är det OK. Han är mer än aktiv här och jag funderar på hur jag ska få honom att INTE sitta på datorn hela tiden och ställa om bokstäverna... nyss skrev jag med siffror här. Måste ju få något slags arbete gjort. ;)

 

Jag som var orolig när han sov. Nu vore det ju skönt om han tog en liten tupplur så jag fick jobba på lite. =)

Anmäl
2012-10-08 14:40 #7 av: Mona22

Nu är Oldsen besiktad med blankt papper. Fick så mycket beröm för den både på och under. Han bad mig gå under och kolla själv hur fin den var.
Snart är det dags för vardagsbilens besiktning men där finns det rost under då den körs på vintern och det bara MÅSTE saltas!! Om folk kunde lära sig köra istället så hade inte bilarna rostat bort.=/
Hoppas endå på att den går igenom sen.

Nu är det lite tv-dags.

Ha en bra dag allihopa.

Anmäl
2012-10-08 17:03 #8 av: Ulricah

#6 Det går att lära dem att inte gå på tangetbordet. Dock räknas tydligen inte touchplattan som tangentbord Obestämd

En strålande vacker höstdag med blå himmel och sprakande löv har övergått i gråmurr och jag sitter och kurar med en kopp te och undrar vad jag ska göra.

Efter en kurs med ett flertal labrapporter, redovisningar, diskussionsseminarier och en mastig hemtenta på 4 veckor så har vi nu en kurs med bara föreläsningar och nästan inget att förbereda hemma. Det känns ju onaturligt att ha tid med städning, tvätt etc Flört

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.