Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

2 oktober

2012-10-02 14:41 #0 av: nakenkatt

God eftermiddaf får väl jag säga då klockan börjar dra sig mot det.Här är det lugnt som bara den bara jag och katterna hemma.Grått och trist ute och inne.jag håller faktiskt på och virkar snögubbar.Gjorde två igår och har snart gjort färdigt en till.idag ska jag äta rotmos och fläsklägg,min man hade storkok igår.Det ska bli gott,passar bra så här på hösten.Jag har fått ett paket på posten från supercat som jag beställde lite nya saket till kattrummet ifrån.Ska bli kul att öppna rena julafton.De hade jättemycket kul,kommer snart köpa mera.Det var lite ovanliga saker sånt är alltid kul.Må så gott allihopa.

Anmäl
2012-10-02 15:10 #1 av: Leffe

Jag väntar på kvällens SM-final i speedway på teven. Ska varva tittandet mellan kanalerna och speedway samt Timrås hockeymatch. Ska nu ut och handla lite godis (läs cheeps) till kvällen

Sköt om er

Anmäl
2012-10-02 15:26 #2 av: Ulricah

Jag har precis lämnat in hemtentan jag suttit med i 4 dagar och nu börjar vädret bli riktigt fint också Glad

Nu återstår bara den stora frågan, ska jag gå på "after-tenta" och dricka öl eller vara hemma och ta hand om min ömma hals med varmt te och en god bok?

Anmäl
2012-10-02 15:40 #3 av: nakenkatt

jag skulle nog rek dig det sista om jag får råda dig!!!!!

Anmäl
2012-10-02 16:36 #4 av: Ulricah

#3 Ja det vore väl det förståndiga att göra Flört

Jag får väl trösta mig med en varm och mjuk katt i knät, det är ju inte fy skam Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.