Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

24 september 2012

2012-09-24 14:25 #0 av: Eine

Ha en bra *resten av dagen* Ingen morgontråd så det får bli en dagtråd..har just konstaterat att jag nog har en dräktig hona ! Jättekul om nu alla tecken stämmer!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-09-24 14:28 #1 av: Leffe

Jag sitter här och fixar månadens räkningar och ser pengarna bara fara iväg. ar en katt i knät som hela tiden påminner mig om att köpa lite godis till de också.

Sköt om er

Anmäl
2012-09-24 16:26 #2 av: nakenkatt

ja i natt hände det jag så länge väntat på.Kl tre såg han dagens ljus min dotters lilla pojke.Hans namn är vilde,Alexander och han var fyra kilo tung.En söt krabat med massor av hår.Förlossningen vart mycket komplicerad så det blev en orolig natt för både mormor och farmor.På soffan sover Fridas amstaffhane,han snarkar så det ekar.Bryr sig ej om att han fått en brorsa.Va kul Eine att din katthona är dräktig.jag längtar till den dagen jag också.ha en bra dag önskar en trött men glad mormor.

Anmäl
2012-09-24 18:55 #3 av: Gittan

#2 Grattis mormor!

Sitter och tittar på bilder på en massa sheltievalpar. De är för söta. Hoppas ni alla får en trevlig kväll

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-09-24 18:59 #4 av: Eine

#2 Grattis! Så underbart,vilken stor och duktig pojke!När vi ses ,påminn mig om att visa ett foto på min yngste son.Också stor, och mycket hår..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-09-24 20:09 #5 av: MrsCecilia

Vi kom precis från djursjukhuset, Robban har lämnat ännu mer blod och gjort ultraljud på magen. De tror antingen buksporttskörteln eller nån autoimmin sjukdom.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-09-24 23:59 #6 av: Eine

#5 Oj .Gråter Han är tapper killen..Kyss Och ni också!Kyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-09-25 01:22 #7 av: RacerDonnans

#2 Grattis!! Glad.

#5 Hoppas allt går bra för er.

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.