Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

15 september

2012-09-15 12:01 #0 av: Leffe

Nu ska jag snart fara till syrrans kolonistuga. Där ska vi ha surströmmingsfest i kväll och sedan spela lite kort.

Sköt om er

Anmäl
2012-09-15 12:21 #1 av: nakenkatt

Hejsan,hoppas du får det trevligt leffe.Här blir det inte så mycket idag.vi ska byta lite vatten i dammen åt koifiskarna.imorgon kommer deras tank som ska vara som vinterförvaring i garaget.De har växt rejält sedan de kom från Japan i våras.De är så tama så de äter räkor ur händerna.Jätteroliga djur.Min mans favoriter.Idag är det en fin dag med sol och blå himmel.Ska gå ut lite idag känns tungt att vara inomhus så många dagar.men nu går det lättare att andas när det är klar luft ute.Hoppas ni alla andra får en trevlig Lördag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.