Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

8 september

2012-09-08 11:35 #0 av: Leffe

Idag ska jag till nybyggda Friends Arena och titta. Där är det öppet hus idag. Ska bli kul att med egna ögon se hur det ser ut alldeles nybyggt.

Sköt om er

Anmäl
2012-09-08 13:25 #1 av: nakenkatt

Och jag ska iväg och jobba.Funderar på att baka,på jobbet alltså.Muffins och kokoskakor tror jag det blir.Här är det härligt höstväder och solen skiner klart.Hoppas på att några brukare vill ta en höstpromenad framåt eftermiddagen.Ha en bra dag.

Anmäl
2012-09-08 14:35 #2 av: MrsCecilia

Jag är jätteförkyld och det är väldigt synd om mig. Så här görs ingen många knop här inte.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-09-08 17:17 #3 av: Eine

#ts:kanske du fick några fina bilder?

#1 Både bakning och promenad låter mycket lockande. Hoppas du hade en bra dag.

#2 Stackars stackars digKyssSkit och elände. Finns bara en tröst:Man måste inte alltid göra många knop. Ibland är paus viktigt.Flört

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-09-08 17:20 #4 av: Leffe

Jag tog några bilder bland annat på den undre världen

Anmäl
2012-09-09 13:11 #5 av: LiloN

Vi var hemma hos Birgitta på Vågade Lockars. Behöver knappast säga mer va? Kattungarna är så himla söta och vi är så förtjusta i Igor.

Anmäl
2012-09-09 13:46 #6 av: zoolatri

Jag är oxå jätteförkyld:(

Skulle egentligen åka på koncert ikväll, Woven Hand-biljetten ligger i hyllan...Men nu hoppas jag att någon annan kan ta den:(

Anmäl
2012-09-09 14:25 #7 av: Mona22

Gubben och jag håller på med mammas bil, en absgivare är trasig. Lite paus för fika ,sen ut igen Glad

 

Jag har sett rosa hallon på Traxxas(igen) men denna gången litar jag inte på henne utan ska scanna nästa vecka om det verkligen gömmer sig någon därinne eller om hon luras igen.

 

Ha en bra dag.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.