Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

30 augusti

2012-08-30 07:04 #0 av: MrsCecilia

Det är ju inte det lättaste att trixa i Robban hans medicin, han går inte riktigt på det här med att gömma i maten.

Nu har han dessutom snott Stiinas bädd som då blev jättesur och sover nu i transportburen. Har beställt ny bädd från Johanna och förhoppningsvis kommer den snart.

Näst sista dagen på jobbet!

 

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-08-30 10:31 #1 av: LiloN

Katter är ju mer smarta så när det gäller att hitta medicin i maten. Fast vår pudel (som tyvärr inte finns med oss längre) lärde sig det där också. Till slut fick dottern rycka in och trycka tabletterna bak i halsen på honom så han svalde... Jag var för mesig där tydligen. ;)

Hoppas få bli frisk snart själv. Har haft småfeber till och från över en vecka nu. =( Min hals ser inte rolig ut längre. Har läkartid imorgon. Får väl se om det blir penicillin eller inte. Som egenföretagare är det förstås bara att jobba på och hoppas att ipren hjälper lite.

Anmäl
2012-08-30 10:38 #2 av: nakenkatt

ja jag tror Robban vill behålla den där bädden själv. Idag har jag ledigt och ska gå ut och ta en kopp kaffe med min minsta dotter.fast just nu är hon min största dotter,bebben har ej kommit ut än.Idag ska jag plocka ogräs som ska torka till vintern och bli sköldpaddsmat.klöveroch kirskål är favoriterna.Finns också en hel del att göra inomhus.Ha en bra dag!!!

Anmäl
2012-08-30 12:28 #3 av: Eine

Goddagens! Ska precis iväg och HCMtesta en hanne. Attans så mycket pengar det går åt när man har uppfödning..Tur att jag är en *rik * kattuppfödare, iaf rik på utgifterObestämd.Nåja ,har man tagit fan i båten får man ro honom i land ocksåGlad.Sköt om er!

TS pussa på Robban.

#2 Lycka till med barnbarnet på GKyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-08-30 13:59 #4 av: Zelda12

30 augusti.. Jag kan ju passa på att presentera oss då, eftersom jag har "tjuvläst" här inne ganska så länge nu! :)
Amanda heter jag och bor i Göteborg, jag och min familj (sambo och son 11 år) har haft turen att få hem två fina Cornish-flickor i sommar.
Underbara Zelda, sv/vit van, odd-eyed, S*Fort Knox White Queen flyttade hem till oss den 1 juni. Zelda har varit sommarens stora kärlek och blivit så bortskämd en liten prinsessa kan bli. Hon är otroligt social, såklart, och alltid glad.
För knappt en vecka sen åkte jag till Helsingfors och hämtade Zeldas halvsyster Lumi, Fi*Windseeker Apeline St Ives, samma färg som Zelda.
Så nu är det fullt ös här hemma med två sessor som kör race från tidiga mornar till sena kvällar, men just nu är det alldeles stilla då båda två ligger och snusar här bredvid.
Vi är så glada att ha hittat den här underbara rasen. Har några vänner som har Cornish och fick lite varningar innan vi bestämde oss "de är rätt så dryga, ska vara överallt hela tiden och pratar jämt".. Men för oss är det ett rätt älskvärt beteende. Har haft bullterrier innan så är van vid "dryga" djur, dvs underbara clowner som aldrig blir riktigt vuxna Skrattande

La upp ett album med lite bilder på töserna, kika gärna.

Mvh Amanda

Anmäl
2012-08-30 14:12 #5 av: Leffe

TS Det räcker ju att säga att Robban är en Cornish så det är bara för Stina att rätta sig därefter.

#1 Krya på dig

#3 Hoppas det går bra. "Rik" ja du har ju Cornish. Finns det något värdefullare egentligen.

#4 Välkommen in i aktiviteterna. Det var jättefina bilder i ditt fotoalbum.

Här slåss moln och sol på himlen, men det struntar katterna i. Alla utom Sessan sover. Hon vill få min uppmärksamhet istället för datorn

Sköt om er

Anmäl
2012-08-30 14:15 #6 av: jeenova

#4 Jaså så det var du som norpade åt dig White Queen :D hon är så riktigt himla fin!

Anmäl
2012-08-30 14:22 #7 av: MrsCecilia

Välkommen Zelda!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-08-30 15:03 #8 av: nakenkatt

varmt välkommen hit ska du vara.

Anmäl
2012-08-31 08:53 #9 av: Zelda12

#5,7,8 Tack så jättemycket :)

#Ja, hon är världens finaste kissemiss, faktiskt (inte det minsta partisk) ;)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.