Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

29 augusti

2012-08-29 13:04 #0 av: Mona22

Värdelös morgon Gråter

Kommer ut till bilen och ser att den är upplåst och allt ligger huller om buller i bilen. Ja, inbrott. Vi har inga värdesaker alls i bilen men det var väl kul att kolla runt endå.

Det enda av värde var min mans slipade solglasögon. onödigt att ta egentligen då man måste ha samma synfel som honom för att de ska funka. De har försökt stjäla bilen men det lyckades de inte med. blir en dyr historia att laga oavsett om man tar på försäkring eller lagar själv. Självrisker är ju inte billiga.

Tyvärr har man kass ekonomi just denna månaden men det blir ett larm endå...

Dessutom har tjuvarna lämnat godis och godispapper i bilen som det säkerligen finns dna på men stölden var för lite pengar för att polisen ville hit och kolla.

Att folk inte kan skilja på ditt och mitt.

ut och mecka ikväll, ska på utställning på lördag...

Anmäl
2012-08-29 13:17 #1 av: Eine

Skitfolk det finns till allt. Beklagar Mona22,inte roligt alls att behöva lägga ut pengar för något man inte själv orsakat...

Lycka till på lördag iaf!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-08-29 14:33 #2 av: MrsCecilia

Fy så trist, man blir både kränkt och arg!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-08-29 14:54 #3 av: Leffe

Jag har haft inbrott både i bil och hem. Det värsta är egentligen inte kostnaderna och skadsorna. För mig var det mer på den psykiska biten. Någon hade inkräktat i mitt privatliv och hem.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.