Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

14 augusti

2012-08-14 10:34 #0 av: Leffe

Det var inget OS i går så det blev sova lite tidigare, men bara lite, i natt och se och häpna jag är uppe lite tidigare också. Däremot så tittade katterna bara upp där de låg och somnade om igen.. Ja alla utom Fröja, som ville ut på balkongen.

Sköt om er

Anmäl
2012-08-14 11:26 #1 av: nakenkatt

idag skiner solen skönt.katterna ser ut att trivas i solen.men här inne bråkar eddie med metallica,vet ej varför men de fräser som två kobror mot varandra.jag har varit ute hos mina andra fyrfotingar paddorna.De är nu fyra st som går och betar i hagen som min snälla man har gjort.tre flickor och en grabb.Ja det är härliga djur.jag ska ta min cykel och åka till ica maxi här snart för att handla lite ingredienser till en lax och kräftsoppa,jag fick ett recept av en arbetskamrat i helgen.Ibland är det svårt att planera vad man ska ha till middag så jag tänkte testa detta idag.Soliga hälsningar från oss!!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.