Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

26 juli

2012-07-26 09:56 #0 av: Leffe

Mulet ute. Sovit dåligt i natt och redan uppe. Det blir nog ingen bra dag idag - eller också blir det det.

Sköt om er

Anmäl
2012-07-26 10:30 #1 av: nakenkatt

Ja vi får hoppas det blir en bra dag.Först kommer lilltjejen hit på besök.Hon växer och växer och det är bara fem veckor kvar tills hon ska föda sin lilla pojk som kommer att heta vilde.Sedan ska jag hämta hem min metallica som visade alla tecken på att vara dräktig,men började löpa suck suck.men nu har hon parats igen och det är bara att hoppas igen.ikväll är vi bjudna till min bror som har ett torp i skogen intill en sjö som fritidshus,det är så vackert där på sommaren,hjortkvarn heter det.hoppas ni får en trevlig dag ni också.

Anmäl
2012-07-26 12:08 #2 av: EvaG

Ska åka till Paris på arbetsresa över ett dygn. Önskar er alla en trevlig dag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.