Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

20 juli

2012-07-20 08:21 #0 av: Leffe

Dagen börjar med ett veterinärbesök. Fröja ska bli av med sina stygn. Sedan blir det några timmar i lugn och ro innan det är dags att ge sig i väg till min ena systersons bröllop.

Solen skiner och sköt om er

Anmäl
2012-07-20 09:21 #1 av: Ulricah

God morgon, nu har vi kommit in i nya lägenheten, fiskarna överlevde och i kväll kommer även katterna.

Har inte sett katterna på en vecka nu så det ska bli skönt att få hem dem, de har det bra hos mina föräldrar men Pixie tycker tydligen också det börjar bli dags för igår hade hon gått och satt sig i transportväskan Glad

Ska bara försöka hinna tömma alla flyttkartonger innan ...

Ha en bra dag!

Anmäl
2012-07-20 10:42 #2 av: EvaG

#0 Ha det trevligt på bröllopet.

#1 Skönt att ni börjar komma tillrätta.

Själv ska jag boka biljett till Tyskland för arbetsresa. Önskar er alla en trevlig dag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2012-07-20 11:47 #3 av: nakenkatt

God middag,min förkylning börjar ge med sig så sakterliga.men det finns just ingen ork till någonting.har varit ute hos paddorna och blir anfådd direkt.katterna går ute idag i sin utegård,tango var först ut och sprang av glädje.Nog är det skönt att kunna ha dem i rastgården några timmar om dagen,om vädret tillåter förstå.i em ska vi till den äldsta dottern där ett bonusbarnbarn fyller 12 år idag.och nästa helg är det fler födelsedagar.ha en bra fredag allihopa!!!

Anmäl
2012-07-20 11:48 #4 av: MrsCecilia

Har redan varit ute på en promenad i solen.

Vi håller på byta ut hängrännorna då det rinner utanför i stället för i rännorna.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.