Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon Tisdag

2012-07-17 08:55 #0 av: MonicaLagerquist

God morgon
Matsäcken packad och straxt ska vi ta oss ut och gå.Vi har länge pratat om att gå runt sjön som finns tre km utanför byn och nu attans ska det bli av.Tänkte mellanlanda nere vid affären och köpa något sött.Det är drygt två mil runt och då måste man väl få ha något godis med sig eller hur?

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-07-17 11:20 #1 av: nakenkatt

God förmiddag.det var väldigt vad ni är spänstiga där borta i örsundsbro det må jag då säga.Här är det mest pappersnäsdukar och varmt honungsvatten som gäller.Skulle börja jobba som imorgon men det blir inget med det.Blir andfådd så fort jag anstränger mig det minsta.hoppas ni som har semester får lite sol och värme i alla fall.Det är tydligt det att man ej ska ha tidig semester.men har en vecka i januari att se fram emot istället.

Anmäl
2012-07-17 11:49 #2 av: Gittan

Vi ska också ut och gå. Det blir en långpromenad för hela familjen inklusive hunden. Vädret är lämpligt för det. Förkylning under sommarhalvåret kan tyvärr ta tid att bli av med och är inte dugg roligt att ha.

Ta nu hand om er allihopa

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2012-07-17 12:52 #3 av: Leffe

#1 Se till så ni kryar på er.

Solen vet inte riktigt hur den ska ha det. Solstrålarna lyser upp och värmer så skönt för att plötsligt försvinna. Kommer tillbaka, försvinner och så vidare. En lugn dag enligt planerna, men man vet aldrig - planer brukar spricka.

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.