Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Kattungar till salu

Hector

2012-07-16 22:14 #0 av: lockar

Hector 4 månader letar efter ett eget boende. Är en brunmaskad hane. Är social, van med andra katter och hundar. Brukar även träffa mina barnbarn.

Vill vara med. Var ensam kattunge i kullen.

För mer information se min hemsida

www.vagadelockars.se

Anmäl
2012-07-17 08:56 #1 av: MonicaLagerquist

Oj jag trodde att han var en keeper.

Hoppas att han hittar ett bra eget boende.Så söt som han är kan det ju inte vara så svårt.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-07-17 18:27 #2 av: lockar

Det var meningen att jag skulle behålla honom. Men nu är det ju en maskadsköldpadda i den nya kullen som jag vill behålla. Får ta en hane längre fram.

Anmäl
2012-08-15 15:29 #3 av: lockar

Hector har flyttat till Uddevalla.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.