Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

6 juli

2012-07-06 08:20 #0 av: MonicaLagerquist

Inte bra start på dagen.Öppnade en burk kattmat och den hade jäst och betedde sig som en burk surströmming.Nu har jagtvättat håret och bytt kläder och väntar på att ICAs växel ska öppna.Tur att jag var hemma och inte ute på något äventyr.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2012-07-06 10:03 #1 av: AlexH

Idag är ingen vanlig dag.. Idag är det "besökfrånfinlandavbästavännenmedvännerochhelgmedkattutställningdag" :) :P

Hemma kämpar Meda på med magen hon är nu på dag 49.. ska bli spännande och se vad som gömmer sig därinne :D

Skickar med en bild från igårkväll!

Anmäl
2012-07-06 10:05 #2 av: Ulricah

Har delat frukost med Pixie Tungan ute

Hon slickar gärna filskålen efter mig om hon är på rätt humör, idag tyckte hon uppenbarligen att jag tagit för mycket för hon försökte slicka i sig från mina tuggor och satt tätt intill och såg så där härligt otålig ut.

Anmäl
2012-07-06 11:53 #3 av: zoolatri

God dag! Idag njuter jag av sällskapet från nytillskottet som flyttade hit igår:) vad kan vara bättre än att ha två cornishar i familjen?

Anmäl
2012-07-06 12:54 #4 av: Eine

God middag! Efter ett supertrevligt besök av två goda vänner och sushi i går kväll,har jag nu tagit emot delar av min släkt och utfodrat dem med varma mackor och sallad på bl a jordgubbar,melon och rökt sidfläsk. Lagom skönt väder,lagom busiga katter och lugnt . Ha det så gott,för det ska jag ha.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-07-06 12:57 #5 av: Mona22

Sitter på flygfältet I västerås och myser . Fullt med fina bilar och trevligt folk. Väntar på att klockan ska bli 5 så man får åka med i finbil crusingen..vi kom med :-)

Underbart trots blåst.Power Big Meet är ju årets höjdpunkt.

Hoppas alla får en bra dag.

Anmäl
2012-07-06 16:45 #6 av: UllaNo

Ganska skönt väder. Sitter ute och ser på TV:n som är inne i rummet en bit bort. Det är ju semifinaler i Wimbledontennisen och det kan man ju inte missa.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.