Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

5 juli

2012-07-05 09:22 #0 av: EvaG

God förmiddag. I kväll börjar åter arbetet efter några dagars ledighet. Så det blir en lugn dag innan det är dags. Önskar er alla en trevlig dag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2012-07-05 13:14 #1 av: Eine

Varmt och skönt.Särskilt i köket där ugnen stått på i 3 timmar..Men vad gör man inte för vänner som kommer på besökKyss. Har planer på att göra en fin tårta,bland annat. Sköt om er.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-07-05 14:12 #2 av: RacerDonnans

Så blev det lite sommar igen. Passar på att va ute en hel del.

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl
2012-07-05 15:03 #3 av: Mona22

Raggarbilarna har intagit stan Skrattande

var ute och cruisade igårkväll men det var inte så väldigt många då . Ikväll blir det nog fullt och fredag, värre Tungan ute

Imorgon ska vi till flygfältet där riktiga träffen är. Ska försöka komma med i finbilscruisingen iår igen .

Ser verkligen fram emot detta, det är årets höjdpunkt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.