Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Chokladsköldpadda omplaceras

2012-07-02 11:42 #0 av: Corny

Min snart 8-åriga Java söker ett lugnt hem hos någon som är hemms mycket. Gärna pensionär eller barnfamilj.

Hon är väldigt söt och gosig. Problemet här hemma är att hon är så oerhört dominant mot de andra katterna. Java är den yngsta honan av tre, men den mest dominanta.

Hon terroriserar min OLH Mikey, med påföljd att han är rädd för henne och nu har börjar strila, trots att han är kastrat sedan länge.

Java kastrerades vid sex månaders ålder. Hon har alltid varit frisk, aldrig kissat fel. Hon är glad och vänlig mot människor, kryper gärna upp i knät och älskar att bli gosad med.

Jag tror att hon skulle må bra av att vara ensamkatt hos någon som är hemma mycket. Hennes behov av att hålla ordning på sina fyra katt-kompisar gör att hon inte riktigt kan slappna av och njuta av sitt liv som hon annars skulle kunna.

Java är från Djäknens uppfödning.

Vid intresse: pm'a mig eller skicka ett mail till karin.bennemo@telia.com

Anmäl
2012-07-02 14:34 #1 av: Eine

Lillstumpan! Kunde jag skulle jag ta hem henne hit,men det låter sig inte göras smärtfritt i dagsläget.Lycka till.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-07-02 17:25 #2 av: lejoneva

Fina Java. Önskar henne verkligen ett lugnt hem med en arm att sova på.

Anmäl
2012-08-06 21:15 #3 av: Corny

Java har fått ett nytt hem sedan någon månad: hos en underbar barnfamilj som älskar henne, gosar med henne och leker med henne Kyss.

Anmäl
2012-08-06 22:16 #4 av: nakenkatt

UNDERBART!!!!

Anmäl
2012-08-07 10:54 #5 av: Corny

Skrattande Visst är det!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.