Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

29 Juni

2012-06-29 09:41 #0 av: noir

Idag verkar det vara en hel del i min närhet som går på semester! Hoppas på fint väder! Själv ska jag jobba hela sommaren någon som jag egentligen inte tycker om då jag älskar sommaren, går och längtar till sol och bad året om. Men man måste börja någonstans och ta de man får som det ser ut på arbetsmarknaden just nu. Alla arbetsgivare säger ju bara att man behöver mer erfaranhet. Hur man nu får det utan att få ett enda jobb verkar vara ett mysterium ;)

Så i helgen jobbar jag kväll fre, lör, sön Hoppas på en underbar måndag, då är jag ledig! :D

Katterna har då inget emot att jag jobbar kväll, behöver de nästan inte vara ensamma alls då jag och sambon byter av varandra ganska precis ;)

Anmäl
2012-06-29 11:23 #1 av: Leffe

När jag jobbade så tyckte jag semestertiden var den bästa tiden att jobba. Ingen trafik, inga bilköer, inga tidiga skolkörningar, körningar ut i skärgården, AC. Bara positivt alltså.

Nu har jag semester året runt och idag dessutom under blå himmel.

Sköt om er

Anmäl
2012-06-29 11:34 #2 av: nakenkatt

ja det är det som är fördelen när man jobbar kvällar.Börjar i regel när mannen slutar sitt jobb och djuren har ngn hemma,jättebra när man har en kull kattungar.idag packar jag husvagnen vi drar till värmland här framåt kvällen.Hoppas på en trevlig utställning därborta.Ha en bra helg allihop!!!

Anmäl
2012-06-29 22:03 #3 av: noir

Ni skriver bra båda två tycker jag.
Har ju aldrig jobbat en sommar så nu får man testa på det också, man kanske får mersmak? Hur som helst behövs slantarna jag tjänar. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.