Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

27 juni

2012-06-27 10:55 #0 av: nakenkatt

god fm mina vänner.Idag har solen tittat fram grattis.idag känner jag mig lite förkyld men det går väl över det med.ja igår kväll hade vi trevlig med nerikes kattklubb.Vi handlade på oss en hel del,mest foder,sand och några onyttiga leksaker slank förstås också med.det var rejäla rabatter på foder,så jag passade på att köpa babymat till kommande kull.Så det här får de gärna ha som tradition tycker jag.Idag blir det ej så mycket på programmet.Har en del ovirkade projekt liggandes.Virkar just nu på en blåbärsmössa till mitt kommande barnbarn.det är så bra när man vet barnets kön när man stickar och virkar till den.Fast det är det tolfte barnbarnet är det lika spännande varje gång.men det här är ju min yngsta lilla tjej så det är lite speciellt.nu väntar jag på at få se den lilla killen som ska heta Vilde.

Anmäl
2012-06-27 11:40 #1 av: noir

Åh vad roligt! grattis till kommande nytillskottet i familjen! :D
Så härligt med det små liven. Min bebis tarm börjar värka mer och mer. Vill gärna ha barn nu men behöver jobba lite mer känner jag. Sen så är jag livrädd att mitt barn ska ärva allergier av mig och även bli allergisk mot våra rexar.

Idag ska jag ner på stan och gå på någon kurs så jag kan rapportera in min tid jag jobbat. Känns inte jätte nödvändigt då jag sett hur mina arbetskamrater gjort. Får trösta mig med att det är en betald kurs och att jag kan strosa runt på stan med min första lön i fickan! :D

Anmäl
2012-06-27 12:06 #2 av: Leffe

Jag ska ut och handla. I kväll om det inte regnar blir det eventuellt ett besök på Solvalla travbana.

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.