Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

19 juni

2012-06-19 12:52 #0 av: [Wideudde]

God förmiddag!

Jag hoppas alla har det bra och att regnet håller sig borta hos er!

Här är det inge vidare väder och det är slagsmål om badrumsskåpet (som är varmt)

Anmäl
2012-06-19 12:56 #1 av: Leffe

Här är det värmelampan på terrariumet och fleeceöverkastet på sängen som gäller som surogat för solen. Själv gör jag inte många knop idag. Det är lungt och stilla här hemma med andra ord.

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.