Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

15 juni

2012-06-15 11:58 #0 av: Leffe

Katterna ligger på sängen och jag är uppe. Solen ligger också och molnen är uppe. En dag nästan som alla andra. Ja inte riktigt. Jag ska sätta igång och fixa med mina gamla diabilder. Det var åratal sedan jag höll på med det.

Sköt om er

Anmäl
2012-06-15 12:31 #1 av: nakenkatt

ja vad ska jag göra då?jo skicka iväg två kattungar på em.jag har matat koi och paddor.Sköldpaddorna har fredagsmys med en stor skål hallon,mums.ja idag är det sista agen jag ser de små katterna fara runt över golven,det kommer att bli väldigt stilla sedan.Nog för sphynxarna kan hålla en sysselsatt så det räcker.Så nu blir det Eddie som stjäl all uppmärksamhet,och något hyss är aldrig långt borta.imorgon gör jag mitt sista pass och sedan SEMESTER.trevlig fredag.

Anmäl
2012-06-15 14:29 #2 av: cosmonita

Idag ska jag försöka skruva ihop den stooora klösmöbeln som ligger i delar i en kartong på vardagsrumsgolvet.

Annars präglas dagen av avsked då jag jobbade sista gången med min bästa arbetskamrat som bytt jobb, och idag vann även sonen budgivningen på en lägenhet och kommer att flytta hemifrån i juli.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.