Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

12 juni

2012-06-12 05:40 #0 av: Leffe

Nu kommer den riktiga sommaren. I natt tog hockeysäsongen slut för denna gång. Nu ska jag sova några timmar efter att ha sett den sista hockeymatchen för denna gång.

Sköt om er och ha en bra dag.

Anmäl
2012-06-12 10:54 #1 av: nakenkatt

Mulen och grå sommarmorgon.Febrig och förkyld börjar dagen med varmt gott kaffe.Vad vore livet utan denna ädla dryck.Här är det fullt ös på katterna,metallica löper som bara den och Den nakna grabben tror fortfarande han är en ung tjusig fertil kille,självförtroendet hos denna katt är det inget fel på.Men men ikväll åker hon till sin snygga kavaljer i örebro,så Eddie får känna sig lurad på konfekten.Ibland undrar jag om det vart ngn miss vid hans kastrering....

Anmäl
2012-06-12 10:58 #2 av: Eine

God förmiddag. Underbart,sommaren sparkar i startblocken och söker frenetiskt efter Solen och värmen som är målet. Och vi väntar snällt.

Kissarna gräver i sandlådorna så den nypåfyllda lavendeldoftande sanden ligger i drivor utanför lådorna,blommorna växer sakta på balkongen ,och ja kaffet är gottSkrattande. Sköt om er.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.