Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

11 juni

2012-06-11 11:09 #0 av: nakenkatt

God morgon allihopa.idag har jag varit vaken några timmar redan för jag är ledig efter helgen.finns en del att pyssla med.det är så skönt när min man ger katterna sin frukost då behöver man ej rusa upp på morgonen.nu jobbar jag bara två pass till den här veckan sedan är det semester.V 27 åker vi till tallin enl tradition.En härlig stad.Min metallica har börjat löpa och det högt oh tydligt.Eller som barnbarnet säger hon sjunger.Hoppas ni får en trevlig Måndag.

Anmäl
2012-06-11 11:28 #1 av: Leffe

Har aldrig varit i Tallin bara hört om staden. Ska visst vara trevligt där. Själv har jag legat och dragit mig i sängen tills nu. Nu ser jag med spänd förväntan fram mot Sveriges premiär i fotbolls-EM. Sedan har vi engelsk speedway i TV-rutan och natten Stanley Cup final i hockey får inte glömmas bort. Herre gud vad jag är upptagen!

Sköt om er

Anmäl
2012-06-11 11:35 #2 av: nakenkatt

#1 ja speedway ska jag också titta på.börjar lära mig lite av min man .jag tycker det är kul när nicki pedersen åker då händer det alltid grejer.

Anmäl
2012-06-11 11:44 #4 av: Leffe

#2 Är det bra väder på torsdag så åker jag till Hallstavik och kollar på Rospiggarna

Anmäl
2012-06-11 12:04 #5 av: nakenkatt

#4 kom till kumla ngn gång och se indianerna ,så kan ju ni gubbar prata speedway över en kopp kaffe.vore trevligt.

Anmäl
2012-06-11 12:08 #6 av: Leffe

#5 Kommer inte med färdtjänst dit

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.