Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

5 juni

2012-06-05 04:12 #0 av: Leffe

God morgon. Idioten Leffe sitter framför teven och tittar på finalen i Stanley Cup. Hockey på toppnivå. Spännande. Sedan får vi se hur pigg man blir under dagen.

Sköt om er

Anmäl
2012-06-05 11:10 #1 av: Bettan

Var det en bra match som det var värt att sitta uppe för?

Idag är det sol och lite varmare. Kommer det bli en fin nationaldag i morgon?

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2012-06-05 11:20 #2 av: nakenkatt

Regn Regn fy.Här häver det ner så man knappast ser ut genom fönstret,om en timme ska jag cykla till jobbet.Tycker det till och med är kallt inomhus,men man ska väl ej behöva tända i kamin i juni månad,men vad gör man.kattungarna ligger och sover i en stor hög,de ser i alla fall ut att ha det mysigt.och sköldisarna får vara inomhus,detta klimat är ej till för dem precis.ha en bra dag och hoppas det inte regnar lika mycket överallt!!!

Anmäl
2012-06-05 11:32 #3 av: Eine

God förmiddag.

TS .Jag känner ingen idiot-Leffe, bara Leffe en trevlig man i sina bästa år och som är allvarligt sportintresserad..

Kallt men soligt här, och otroligt hur vi svenskar alltid kommenterar vädret,det gör engelsmännen också.Skrattande

#1 Sveriges National dag är alltid fin!Jag har alltid Sveriges flagga på balkongen och i fönstret.

#2 Gör en liten brasa du,det är skönt för alla. Jag överväger att ta på vinterkängorna igenObestämdman ska ju klä sig efter vädret och inte efter årstidenGlad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2012-06-05 14:27 #4 av: MrsCecilia

Jobbade halvdag i dag, jätteskönt. Nu ska jag snart till stallet, tydligen ska vi ha uteritt. Men nu börjar molnen hopa sig och det blir nog regn.Taskigt!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2012-06-05 14:52 #5 av: cosmonita

Ska jobba inatt och därmed har jag sovit länge idag. Blev väckt av telefonen kl 11. Äntligen lite sol i Västerås och Milton har legat och gassat i solen.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.